Melbourne till Adelaide - Great Ocean Road Australia

Checking out- Melbourne

Med Waywards Bus
http://www.waywardbus.com.au/classic.html tog jag mig vidare längst sydkusten till Adelaide längst den berömda vägen Great Ocean Road.
Vi började med att packa in oss i en minibus Melbourne, 13 glada resenärer i alla de sorter skulle de närmsta dagarna leva mer eller mindre uppe på varandra. En mix av holländare, japaner, österikare, tyskar, amerikaner, schweitzare och australienare började vi färden mot Surf Coast.... och vi betade av den ena efter den andra stranden som är top of the Surfers list- men inte en surfare så långt ögat nådde!!!
Kan bero på att det är i början av säsongen och värmen inte riktigt tagit fart ( 20-27C ).
Resten av dessa 3 1/2 dagarna ägnade jag mig att att hoppa in och ur i bussen för att sen bumpa vidare till nytt turist mål-i början var man på tip top och tog kort på minsta liten strand och klippa men sen blev det liksom ingen skillnad på stränderna eller klipporna.... vi betade i allafall av det män mer eller mindre ska vill jag säga... vandring i regnskog, Apollo Bay, The 12 Apostles( Absolut en höjdare!! gjorde nämligen en helikopter tur ), Loch Ard Gorge, London Bridge,Tower Hill ( kanon spännande ! -vilda koalas flummande i trädtopparna, kängaroos och emus), Port Fairy, The Blue Lake, vandring i sand dynor och lite bush kunskap från en ur aboriginal. Kort och fin sammanfattning - har ni en dag möjlighet att göra Great Ocean Road ...så gör det!! det är definitivt värt det.

Check in -Adelaide

Tjingillingg!!!


     
     

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej Anna
Sikken en masse du oplever!! Det ser spændende ud - har skrevet en lille mail til dig. Synes du ser lidt tynd ud på billederne - får du nok at spise!!!
Knus fra en bekymret Louise

2006-10-16 @ 13:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback