Bättre sent än aldrig...

Jag erkänner jag är inte så himla duktig på att blogga egentligen...när jag var ute och reste gick det av farten men nu har jag lagt av mig rejält! Ledsen... om det nu skulle vara någon som saknade en del av mitt liv.
Jag hade himla tur när jag kom hem dels så blev jag ju av med väskan så jag slapp släpa den hem från Arlanda ... inte mig emot att vänta ett par dagar för att slippa släpa den, Så snart den dök upp så for den ut på vinden o där får den nu ligga ett tag framöver... Jag är nöjd med att ha kommit hem och jag har fått det riktigt riktigt bra.
Jag har fått jobb vilket jag fick oväntat fort...jag måste vara tjejen med lyckobyxor om det nu finns några sådana... har lyckats roffa åt mig ett kanon jobb... vem skulle kunna tro det! Har haft otrolig tur.
Jobb och så rågen på allt så trivs jag riktigt riktigt bra här hemma i härliga härliga Dalarna.

En gång rumpmas alltid rumpmas.

Har i alla fall hunnit med att ta en sväng om Dublin sen jag sist bloggade... självklart en sväng om härliga underbara Dublin och hälsa på mina galna vänner... en hel kväll med David och Janine det var en överasknings kväll ... Janine hade ingen aning om att jag var i Dublin så jag och David gjorde det riktigt bra genom att lyckas få Janine till puben och så gjorde jag entré... tyvärr blev det inte den enda entrén den kvällen... höjden på otur... Karaoke kväll på Sinnots


 
http://www.sports-in-bars.ie/sports-bars-Dublin/sports-bars-pubs-description.php?pub_name=Sinnots&id_bar=46 )
        


En kväll med gänget slutar alltid på karaoke golvet hur än man nu bär sig åt!!
Gick alltså ut hårt direkt från flyget till puben och en lång kväll så dagen efter var det att ladda om vilket jag gjorde hos mina gamla vänner Maria och Paul som numera är stola föräldrar till underbara söta lilla Holly... om man inte vart bebis tokig innan så blir man det efter....hur gullig kan man vara... en hel ylle familje kväll med mycket att bubbla igen precis lagom.



Sen var det bröllop av hela slanten av resten av min lång helg i Dublin.... Kristina fick sin Aidian


Otroligt vackert och en hel lyckad kväll...som alla bröllop en trevlig tillställning... hade ju kvällen till äran svirat om till en klänning men framåt kvällstimmarna blev jag lite kaller... för festen var i ett partytält.
Fortfarande sliten från Torsdag kvällens hårda utgång på Sinnots så blev det inte allt för sent, rundade av i hotellbaren med ett glatt gäng irländare innan det var dax att krypa till ner i säng för att ladda för hemresa
tidigt dagen efter.... hur mycket kan man sakna Dublin o alla mina vänner ....

               


Väl hemma, hemma i Hedemora.... där har jag det oxå bra  ; )

      

Grattis Grattis Mowgli.....